alla kategorier

Utställning Nyheter

Du är här : Hem> Nyheter > Utställning Nyheter

Hur använder man takbeslag?

Tid: 2022-08-24 Träffar: 54

Med den ständiga förbättringen av människors levnadsstandard presenteras många nya produkter ständigt för människors syn. takbeslag är en av de nya produkterna, som kan möta användarnas behov av tätskikt, så den har snabbt fått ett fast fotfäste på marknaden. Så, hur använder man takbeslag? Vad ska vi vara uppmärksamma på när vi använder takbeslag? Följande redigerare tar dig att förstå.
Hur man använder takbeslag
takbeslag används i ordningen omrörning, målning, härdning, skydd och inspektion. Takbeklädnaden måste hällas i behållaren för omrörning före användning, och den kan inte hällas på en gång. Det måste röras om under upphällning. Omrörningstiden är företrädesvis 3 till 5 minuter och rör sedan om tills det inte finns några klumpar eller partiklar. Det var tillgängligt.

图片 1

1. Rör om färgen helt
Takbeklädnaden måste omröras helt före användning. Häll först de flytande tillsatserna i en ren omrörningsbehållare och häll sedan långsamt beläggningen i den angivna proportionen under omrörning. Rör om väl i 3 till 5 minuter tills det inte finns någon klump. En partikelfri nivå är bra och måste förbrukas inom driftstiden. Du kan också använda maskiner för att röra, vanligtvis 400 till 500 rpm.
2. Behandling av underlaget
Du kan använda rullar eller penslar för att jämnt fördela den omrörda slurryn på det behandlade underlaget. Under målningsprocessen är det nödvändigt att bestämma om man ska måla 2 lager eller fler än 2 lager enligt användningsmiljön och prestandakraven. I allmänhet är tjockleken på det vattentäta lagret 1 mm, medan tjockleken på den underjordiska tekniska konstruktionsspecifikationen är 1.5-2 mm lång.

图片 2

3. Gör ett bra jobb med det andra lagret av takbeläggning
Efter att ha avslutat det första lagret av takbeläggning måste du vänta tills det är något torrt och inte klibbigt på handen och sedan applicera det andra lagret av målning, vilket vanligtvis tar 1 till 3 timmar, men den specifika situationen beror på basytan . Det beror på densiteten och temperaturen vid den tiden.

图片 3

Föregående: Aluminiumfolie butyltejp

Nästa: Ingen